Clasa de chitară

Oferim cursuri de chitară electrică și acustică, cursuri de chitară clasică și de chitară bas.

Strategia de predare pornește de la noțiuni de bază în studiul chitării și ajunge la noțiuni de improvizație și compoziție muzicală.

 


Clasa de tobe

Lecțiile de tobe se adresează atât celor care doresc să experimenteze acest instrument și îl percep ca pe un hobby (sau pură curiozitate), cât și celor care își propun îmbunătățirea tehnicii către un nivel performant.


Clasa de canto

Cursurile sunt destinate tuturor copiilor și tinerilor/adulților care doresc să își evalueze aptitudinile muzicale, cât și celor experimentați, care vor să își perfecționeze tehnica și interpretarea vocală.


Clasa de pian

Pianul este ideal ca prim instrument de studiu. Copiii și tinerii/adulții care doresc să își dezvolte auzul muzical, simțul ritmic și să deprindă noțiuni de teorie muzicală pot opta pentru studiul la pian. 


Instrumente de percutie

La aceste cursuri aveți ocazia să vă familiarizați cu instrumente precum: cajon, congas, bongos, hang drum, set drums, clave, shaker, vibraphone, woodblock, triangle, castagnette ori rainstick. 

Instruire formatii

Încurajăm cursanții claselor de chitară, tobe, pian, canto și bass să alcătuiască trupe și sa își continue ascensiunea complementar studiului individual la instrument.