Clasa de chitară electrică & acustică

Cursul este abordat cu seriozitate și profesionalism, fiind personalizat în funcție de aptitudini, vârstă și profilul psihopedagogic al fiecărui copil sau tânăr / adult.

Strategia de predare pornește de la noțiuni de bază în studiul chitării și ajunge la noțiuni de improvizație și compoziție muzicală.

Persoanele care doresc să studieze în cadrul Clasei de Chitară sunt definite de două trăsături esențiale: bucuria de a cânta și pasiunea pentru instrument.

Lecțiile se desfășoară individual și durează 60 minute. Recomandăm frecventarea cursului de chitară electrică și electroacustică o dată pe săptămână.

 

 

 

 

CLASĂ coordonată de

Prof. PETRAN PAVELIUC

 Clasa de chitară bass

În ultima perioadă, chitara bass a început să se bucure de o popularitate din ce în ce mai mare, câștigând chiar titlul de instrument solist.

Bassul are o importanță esențială într-o trupă, indiferent de stilul muzical abordat, deoarece face parte din secțiunea ritmică, structură de bază fără de care nu poate exista armonie muzicală.

Ședințele sunt personalizate în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui cursant.

Lecțiile se desfășoară individual și durează 60 minute. Recomandăm frecventarea cursului de chitară bass o dată pe săptămână.

 

 

 

 

 

CLASĂ coordonată de

Conf. dr. DAN SPÎNU